Sunt for meg?

Svimmel av gode tips om mat? I flaumen av råd om kva som er sunt ber klinisk ernæringsfysiolog Ragnhild Lekven Fimreite deg om å stola på dei solide forskingsbaserte råda. Bruk trygge råd, og lag eit sunnare spor for deg sjølv!

Torsdag denne veka kjem Fimreite til Stord folkebibliotek for å halde foredrag om kosthald og psykisk helse.

Jula 2018

Du har tilgang til ubemanna bibliotek i heile jula.

Jula 2018

Forfattarbesøk med Kari Stai

Stor stas då forfattar av Jakob og Neikob-bøkene kom til Fitjar!

Forfattarbesøk med Kari Stai

Stadnamn i Sunnhordland

Mange møtte opp for å høyre Gunnstein Akselberg kåsere kring Stadnamne i Sunnhordland.

Stadnamn i Sunnhordland

Stor stas då bokheksene besøkte Fitjar.

Bokheksene trylla og heksa og las for oss.

Les meir »
Stor stas då bokheksene besøkte Fitjar.

Høtt sa du?

Torsdag 27. september kl 19 - 20 arrangerer Språkrådet og Nasjonalbiblioteket ein ny konkurranse i talemål. Arrangementet vert strøyma direkte, og du kan følge med frå di eiga hole.

Høtt sa du?

Fin avslutning på sommarles.

Fredag 7.september var det avslutning på sommarles i bibliotekt.

Les meir »
Fin avslutning på sommarles.

Prøv Biblioteksøk

No kan du søke i alle norske bibliotek på ein stad. På Biblioteksøk kan du finne bøker, filmar og musikk, og ved å logge deg inn med Nasjonalt lånekort, kan du bestille til ditt lokale bibliotek. Du får også tilgang til litteratur som er digitalisert i Nasjonalbiblioteket.

Prøv Biblioteksøk