Jula 2018

Du har tilgang til ubemanna bibliotek i heile jula.

Jula 2018

Forfattarbesøk med Kari Stai

Stor stas då forfattar av Jakob og Neikob-bøkene kom til Fitjar!

Forfattarbesøk med Kari Stai

Stadnamn i Sunnhordland

Mange møtte opp for å høyre Gunnstein Akselberg kåsere kring Stadnamne i Sunnhordland.

Stadnamn i Sunnhordland

Stor stas då bokheksene besøkte Fitjar.

Bokheksene trylla og heksa og las for oss.

Les meir »
Stor stas då bokheksene besøkte Fitjar.

Høtt sa du?

Torsdag 27. september kl 19 - 20 arrangerer Språkrådet og Nasjonalbiblioteket ein ny konkurranse i talemål. Arrangementet vert strøyma direkte, og du kan følge med frå di eiga hole.

Høtt sa du?

Fin avslutning på sommarles.

Fredag 7.september var det avslutning på sommarles i bibliotekt.

Les meir »
Fin avslutning på sommarles.

Prøv Biblioteksøk

No kan du søke i alle norske bibliotek på ein stad. På Biblioteksøk kan du finne bøker, filmar og musikk, og ved å logge deg inn med Nasjonalt lånekort, kan du bestille til ditt lokale bibliotek. Du får også tilgang til litteratur som er digitalisert i Nasjonalbiblioteket.

Prøv Biblioteksøk

Kodeord for sommarles

Kvar mandag vil det bli lagt ut eit nytt kapittel i sommarlesforteljing. Her legg me ut kodeorda.

Kodeord for sommarles

Treningsøkt og foredrag for VGS elevar

Fredag 15.juni fekk elevar ved Fitjar vidaregåande skule seg ein oppkvikkande start på dagen.

Treningsøkt og foredrag for VGS elevar

Strøyma arrangement frå Nasjonalbiblioteket

Dialektkonkurranse med Linda Eide, Siri Dokken om satireteikning i Noreg og Bjørn Pedersen om Henrich Steffens som kjemiker og mineralog. Dette er nokre av dei gode arrangementa Nasjonalbiblioteket strøymer dei nærasete dagane.

Strøyma arrangement frå Nasjonalbiblioteket